Square Dance Partners Vissenbjerg


Galleri

COUNTRY DANCE - VISSENBJERG Galleri


Sæsonafslutning 2018/2019 10.04.2019


Stor tak til festudvalget for en super dejlig og sjov afslutningsaften med masser af overraskelser.
Allerførst festudvalgets ”joke” med, at der kun var 34 tilmeldte, så få havde vi da aldrig før været til an afslutning, men, men det festlige festudvalg havde en joker i baghånden, de sidste 10 tilmeldte, dem skulle vi bare ikke vide noget om, det var den første overraskelse. Og for at det skulle se rigtig ud havde festudvalget med vilje ikke dækket bord til dem og de gik også rundt og diskuterede med hinanden for at det skulle se ægte ud!
Den næste overraskelse kom da vi skulle til at spise. Jytte kom med en masse undskyldninger om, at vi skulle deles om maden, for der var ikke for meget, men det passede jo heller ikke, alle fik hvad de kunne spise og der var endda salat og kartofler i overskud.
Den tredje overraskelse, der var lavet et sanghæfte med en masse dejlige sange i, som vi troede vi skulle synge, men her fik vi at vide, at det var et nyt de havde lavet og det skulle genbruges, så vi fik kun lov til at synge nogle enkelte af dem, de sidste skal vi nok synge til afslutningen i 2020, så glæd jer kære dansere, det bliver også hyggeligt.
Den fjerde overraskelse. Efter den gode mad og en swing om, kom igen en overraskelse. Der var is til dessert!! Jytte fortalte at der var fløde-, chokolade-, annannas- og flere andre slags is, men det viste sig, at det igen var en joke, for det hele var jo blandet sammen i samme is, jamen, jamen, det festudvalg de er så fulde af fis!
Endnu en overraskelse kom da vi skulle drikke kaffe, Jytte havde bagt kager og der var masser af kage, selvom kagerne blev skåret over, ja de kan det der med de små tricks.
Den sidste overraskelse og noget helt nyt var, at i stedet for at sidde ned og synge den sidste sang, nej, nej den gik ikke, bare op og stå ud på gulvet, så vi kunne se hinanden og få den fulde udblæsning og masser af luft til at synge den sidste aftensang.
Endelig skal da også nævnes, at jeg selv forsøgte at calle en square uden gennemgang, det skulle også være en overraskelse, men det lykkedes bare ikke, STORT ØV!!!
Med disse ord ønsker jeg, at sige jer alle tak for en super hyggelig sæson. Håber vi alle får en rigtig god sommer med masser af sol og varme.
Håber at vi alle kan samles igen i september. Om det så bliver som ét hold eller hvad, det er op til jer og bestyrelsen at finde ud af. Det bliver nok svært at stille alle tilfreds, men jeg håber, at når der nu er taget hånd om det allerede nu og der kommer en afklaring inden juni, at man hver især kan få det passet ind så vi igen kan mødes og få nogle hyggelige dansetimer sammen i sæson 2019/2020.
GOD SOMMER OG PAS PÅ JER SELV!!

Mad, sang, musik og dans i Skallebølle 08.03.2019Så er der ved at være fuldt hus og maden er klar (svinemørbrad med cocktailpølser i svampesovs)

Og så har vi gang i dansen med Erni som caller og til super musik spillet af Sønderborg Contra Dance Band

Så kunne Country Dance - Vissenbjerg endnu engang byde en masse glade dansere velkommen til Dans på Tværs i Skallebølle.
Foreningens nye formand Ole Andersen havde fornøjelsen, at byde ikke mindre 96 deltagere velkommen i Skallebølle, et antal som passer til salen og aulaen i Skallebølle Kulturhus. Med nye borde og stole er det blevet et rigtig dejligt sted.
Efter formandens velkomst spillede musikerne til den første sang (Jeg ved hvor der findes en have så skøn) i det lille sanghæfte, som var lavet specielt til denne aften.
Herefter kunnne gæsterne gå til buffetbordet og forsyne sig med Mariannes lækre mad, denne gang Svinemørbrad med cocktailpølser i svampesovs, dertil petitkartofler og en lækker blandet salat og der var rigeligt til alle.
Efter spisning og masser af hyggesnak startede dansen kl. 18.55, hvor Sønderborg Contra Dance Band spillede en dejlig vals. Desværre var der ikke for mange som forsøgte sig i valsen, synd at der ikke er flere, som danser vals, det må vi gøre noget ved!!
Herefter startede den rigtige square dance og Frede lagde ud som den første caller, derefter Karin Dalager, Jens Bertelsen, Jane Qvortrup, Helga Prehn, Erni Neistrup og endelig sluttede Frede aftenen.
Undervejs blev der naturligvis holdt kaffepause, hvor der blev serveret små lækre jordbærtærter og mini romkugler til den medbragte kaffe.
I kaffepausen blev der også sunket et par sange fra sanghæftet (Det er godt at se dig og Den spillemand snapped fiolen fra væg)
Aftenen sluttede som sædvanlig med en aftensang (Fred hviler over land og by) samt en tak til musikere, callere og alle fremmødte med ønsket at komme godt hjem og vi ses en anden gang.
En stor tak til bestyrelsen for et hyggeligt arrangement og med det fremmødte antal, salens og aulaens størrelse, må vi nok desværre sætte begrænsning på fremover til maks. 100 personer, hvis ikke vi vil ødelægge en god succesaften!!
Til slut tak til alle for jeres medvirken til, at Dans på Tværs i Skallebølle er blevet en aften man glæder sig til og et sted hvor man hygger sig!!

Juleafslutning 04.12.2018Som sædvanlig var Jyttes borddækning bare i perfekt julestemning


44 dansere i festlig julestemning

Frede får overrakt julegaver fra både danserne og foreningen

Og selvfølge blev der også danset til Helgas og Fredes calling

Efter et spændende efterår med en sæsonstart og fem nye dansere (desværre også nogle enkelte, som af den ene eller anden årsag, har været lidt fraværende gennem efteråret, men som vi glæder os til at se efter jul) og hvor vores forening kunne fejre 30 års jubilæum med stor succes, så blev det endelig jul og tid til den årlige hyggelige juleafslutning.
Desværre var festudvalget ikke i det bedste julehumør p.g.a. dødsfald i den nærmeste familie, men trods det gennemførte de julehyggen for alle vi andre og det siger vi dem stor tak for.
Tak til alle jer dansere for en god efterårssæson, tak for jeres altid gode humør og drillerier.
Stor tak til alle for juleafslutningsgaverne både jer dansere og bestyrelsen.
Det blev lidt hektisk sidst på aftenen i tirsdags, da det lige pludselig skulle gå stærkt med at få pakket sammen, fordi pedellen kom lidt før end beregnet, så derfor fik jeg ikke sagt ordentlig farvel til alle og ønsket jer en god jul og et godt nytår, det være hermed gjort.
Nu må I have en rigtig god juleferie og så glæder jeg mig til, vi ses igen den 8. og den 09. januar 2019. Måske ses vi også til JULEBAL I BALLE den 28.dec.
Tak for et godt 2018!

30 års jubilæumsbal på Tommerup Efterskole 27.10.2018Opstillingsholdet er igang og næsten klar.

Den medbragte frokost indtages og fællessang og velkomst i foredragssalen.

30 års jubilarerne Preben, Edith, Johannes, Margit og Frede får overrakt gaver af formanden Ingrid, derefter starter dansen i hallen.

Mariannes kagebuffet og derefter dans

Mariannes festbuffet og aftendans.

English Contra Dance Band, sidste dans og Frede takker opstillingsholdet fra venstre Sonja, Ole, Kaj, Ellen, Svend Åge, Irena, Jytte, Ole, Ulla, Svend, Edith og Johannes.

30 år med square dance i Vissenbjerg, ja det er da helt godt gået og der er heldigvis stadig gang i den og vi er stadig en af de største foreninger.
Stor tak til alle vore medlemmer, som bakkede op omkring foreningens festdag, tak til bestyrelsen, tak til alle hjælpere på dagen med opstilling og oprydning, tak til callerne for mange gode danse med passende sværhed, tak til ECDB, som var kørt den lange vej fra England og ikke mindst stor tak til alle vore gæster.
Jeg vil ikke sige så meget andet end at jeg synes det var en fantastisk god dag og en super tilslutning, som vi kun kan være tilfredse med. De efterfølgende hilsner taler for sig selv.
Vi vil sige tak for en dejlig dag med gode danse, godt humør, lækre kager og meget dejlig mad.
Mange tak herfra – det var et rigtig fint arrangement.
En fantastisk god dag. Tænk på om ikke det kunne blive en trend i de næste par år.
Tusinde tak for en herlig dansedag ovre hos jer i Vissenbjerg. Lena og jeg syntes begge vi havde en fortræffelig dag hos jer og alle de dejlige mennesker omkring jer. Og sikke en dansefest og opbakning fra danserne til jeres jubilæum. Der blev da virkelig kræset om os, skal vi da virkelig love for. Herligt, tak for det.
Til ALLE der har været med til at tage initiativ / planlægge / arrangere / og med praktisk arbejde gennemføre og afvikle Jubilæumsarrangementet i lørdags: TAK for en meget flot, hyggelig og rigtig god dansedag. Vi var også lige så “brugte” som for år tilbage, selvom vi kun havde danset 1/3 af hvad vi gjorde i starten af nullerne. Det må være noget med indendørsklimaet der ikke er så optimalt mere. Kan simpelthen ikke finde andre forklaringer, ha ha... Nå, vi skal være glade for at vi stadig kan danse med. Til 35 års jubilæet i 2023 kan I nøjes med et 6 timers arrangement..
Tusind tak for sidst. En super dag og et super arrangement. Alle vores dansere, der var med, har sagt det samme til mig, og det er hermed videregivet. Hils din gruppe og sig tak.
Kathy Anderson: I saw on Facebook that Tommerup was a big success. I wish I could have been there!
Tusind tak for en dejlig dag, som vi nød i fulde drag – vi blev fyldt op med både gode oplevelser og masser af god mad!

Silkeborg Konvent 25. - 27.05.2018
Billeder fra rum og inventar på Rosenholm Slot

Dans i riddersalen på Rosenholm Slot

Solnedgang over Silkeborg og dans i Lunden

Frokost hos Mette's B&B, Dans i Lunden og billede af deltagerne fra Vissenbjerg 2018

Ja, I undrer jer måske over billederne, men her er forklaringen: Silkeborg konventet blev for flere af os og af flere grunde en helt anderledes oplevelse end de foregående år.
For det første var det tredivte gang Margit og jeg deltog i Silkeborg og for det næste gik turen IKKE til Gudenåens Camping i hytter og campingvogne med fælles samlingstelt, som vi plejer. Årsag! Der var et stort musikstævne i Silkeborg og Indelukket og campingfatter syntes vi skulle finde et andet sted, hvis vi ville have nattero.
Det fandt vi hos Mette og Bruno's skønne B&B i Engesvang, ok der var lidt længere transporttid ind til Silkeborg, men alle var enige om, at det kunne vi godt leve med. Vi, det vil sige 17 dansere, fik simpelt hen lov til at overtage Mette's B&B i de dage.
Vi var indlogeret i nogle lækre værelser med eget badeværelse, dejlige senge med boxmadrasser, fjernsyn, køleskab, gratis vand, slik og frugt. (Ja det var væsentlig bedre end det, jeg dagen efter blev indlogeret i på Årslev Kro ved Århus).
Mette's B&B ligger tæt på Engesvang i stille og rolige omgivelser ude midt i en skov, hvor Bruno dyrker juletræer. Efter den oplevelse var alle enige om, at det var slut med campinglivet og vi har derfor allerede nu booked samtlige værelser hos Mette til næste år.
Da de fleste af os nu så godt og vel er nået pensionsalderen, var der flere, som havde booked en ekstra overnatning og ankom allerede torsdag. Bl.a. Else-Marie og Jens, Irena og Svend Åge havde taget cyklerne med og tog på cykelture både torsdag og fredag. Britt og Knud Erik ankom torsdag eftermiddag og brugte fredagen i Silkeborg til sightseeing.
Vi, Margit og Frede, og nu kommer forklaringen på billederne, var inviteret sammen med ca. 50 andre dansere, til at deltage i "Dans på Slottet", hvilket foregik på Rosenholm Slot. Luffe og Birgitte som har kontakt til ejerne af slottet havde sammen med "vennerne af Rosenholm" fået lov til at låne slottet til en eftermiddag med dans.
Vi skulle ankomme kl. 12.00 og spiste så vores medbragte klemmer, derefter var der rundvisning på slottet og efterfølgende dans i riddersalen indtil kl. 17.00. Vi var forskellige callere, som havde taget et par danse med og English Contra Dance Band spillede til. (de skulle spille til konventet i weekenden)
Det var en super sjov oplevelse også når man tænker tilbage på hvad der ellers er blevet danset i den gamle riddersal, det var nok ikke square dance, meen måske noget lignende?? Da det var slut på Rosenholm kørte vi også til Engesvang og sluttede os til dem der var ankommet tidligere. Fredag kørte vi en tur rundt i omegnen af Silkeborg.
Selve Silkeborg konventet startede fredag aften kl. 20.00 med bal, som det plejer. I år var der 10 flere tilmeldte end sidste år, hvilket må siges at være positivt, i alt 105.
Gaye Fifer var den amerikanske caller, jeg mener hun også var i Silkeborg i 2016, en meget sød og behagelig caller. Musikken blev leveret af ECDB, Reel of Two og Reel of Three og som sædvanlig kan vi ikke få ret meget bedre musik.
Efter nogle skønne dage i Silkeborg med dans, cykling, afslapning, god mad, rigtig hyggeligt samvær og indlogering et dejligt sted, skiltes vi søndag og alle var enige om, at næste år 2019 samles vi igen i Silkeborg/Engesvang. Indtil videre har vi booked alle værelser hos Mette fra torsdag, den 09.05. - 12.05.2019 og så er det inkl. morgenmad!!!!
Mette har plads til 12 personer i 3 store 4 mands værelser med en dobb. seng og 2 enkelt senge samt 10 personer i 5 dobbelt værelser med dobb. seng. Alle værelser er med eget badeværelser, så har du lyst til at være med næste år så kontakt Frede for nærmere info.
OBS! Hvis nogen har brug for adressen til overnatning i løbet af sommeren så tjek www.hedegaarden.net

Fælles Forårsafslutning 17.04.2018


Efter en lang og kold vinter er det endelig blevet forår og dermed også tiden hvor vi slutter sæsonen med square dance.
Festudvalget havde inviteret til fælles forårsafslutning og som sædvanlig var der pyntet op med Jyttes kreationer af blomster, lys og servietter, som bare matcher, det er super flot og hyggeligt og meget indbydende.
Maden kom igen fra Kokken og Jomfruen og var som altid lækker og nok af det. (Kan forøvrigt godt forstå hun stadig er jomfru, har vel ikke tid til andet, når hun altid har travlt med kødgryderne)
Ole bød velkommen og mente, at alle skulle stå lige så tidligt op, som ham og gå ud i naturen og nyde de lyse morgener, hvor rådyrene kommer frem.
Festudvalget havde også lavet et sanghæfte med diverse forårssange.
Efter en lækker spisning og en masse snak, kom der gang i dansen. Vi har nu hele 3 callere i foreningen, så vi fik et dejligt miks af både danse og callere i løbet af aftenen, tak til Ingrid og Jens for jeres bidrag.
I kaffepausen fik Frede overrakt en pengegave indsamlet fra alle medlemmer og en fra bestyrelsen, tusind tak for begge gaver.
Aftenen sluttede kl. 22.00 med en tak for i aften, en god sæson, tak til festudvalget for en hyggelig aften, ønsket om en god sommer og en påmindelse om at melde sig til efterårets 30 års jubilæum.
Tak for sæson 2017/2018!

Dans på Tværs 09.03.2018

Først var vi lidt bekymrede, da vi måtte konstatere at ca. 14 dage før sidste tilmelding var kun ganske få tilmeldt til denne aftens dans på tværs, men heldigvis kom tilmeldingerne i en sand strøm indtil sidste tilmeldingsfrist.
Sidste tilmelding var den 04.03. og da havde 85 dansere tilmeldt sig, så det tegnede til en super aften med fuldt hus.
Som tidligere startede aftenen med velkomst og en fællessang, denne gang "Sneflokke kommer vrimlende" men hvis man så på vejret havde "Når vinteren rinder i grøft og i grav" nok været mere passende.
Marianne havde igen lavet en lækker hovedret "Hakkebøf m/løg, rødbeder, bl. salat, kartofler og en rigtig god sovs" hvilket var meget populært og alle fik hvad de kunne spise.
Til kaffe havde Marianne lavet en superlækker mini flødebolle på kransekagebund samt et lækkert stykke kransekage, lidt men super lækkert.
Til aftenen havde 6 callere meldt sig og CC Discount Band spillede som sædvanlig rigtig dejlig musik, de bliver bare bedre og bedre.
Til aftenen kom danserne langvejs fra, bl.a. Æbeltoft, Randers, Vejle, Sønderborg, Åbenrå, Sjælland og flere steder på Fyn, dejligt at vi kan samle så mange til en hyggelig danseaften med god mad, levende musik og sang.
I kaffepausen blev der sunget 2 sange "Den lille Anemone" og "Hver gang du smiler lidt til mig" og aftenen sluttede med sangen "Nu går solen sin vej", en tak til medvirkende callere, en tak til musikere og en tak til alle, som var kommet fra nær og fjern, med et ønske om at alle kom godt hjem.
I kaffepausen blev det også offentlig gjort, at næste dans på tværs bliver udvidet og afholdt som foreningens 30 års jubilæum lørdag, den 27. oktober 2018.

Generalforsamling 07.02.2018


Bent for overrakt en gave for veludført formandsjob.Så gik der atter et år og der var indkaldt til den årlige generalforsamling. Vanen tro startede aftenen med fællesspisning.
Marianne serverede denne gang iflg formanden indbagt "kalve"mørbrad med grønsager, kartofler en rigtig god sovs. Desværre findes der ingen billeder af denne lækre "kalve"mørbrad, så I må nøjes med at billede af Marianne, hvor hun smiler lidt overbærende af formanden.
Som sædvanlig og som billederne viser, var der god opbakning og man fornemmer, at medlemmerne også kommer for at få en hyggelig aften.
Efter spisningen startede den ordinære generalforsamling kl. 20.00 - referat og formandens beretning kan ses under medlemsnyt.
Da generalforsamlingen var vel overstået havde Marianne bagt en lækker kage til den medbragte kaffe.
Aftenen sluttede med at alle kom på gulvet og lige fik rørt benene i et par danse inden vi sluttede kl. 22.00