Square Dance Partners Vissenbjerg


Galleri

COUNTRY DANCE - VISSENBJERG Galleri


Sæsonafslutning 2019/2020 14.04.2020


AFLYST P.G.A. CORONA!!

Generalforsamling 05.02.2020


Beklager der ikke er billeder fra generalforsamlingen, desværre havde jeg ikke fået mit fotoapparat med og der er åbenbart ikke andre der har taget billeder. Men prøv at se billeder fra f.eks. juleafslutningen, det er sikkert nogle af de samme personer, som var med der.
Traditionen tro havde bestyrelsen indkaldt til den årlige generalforsamling og som sædvanlig var der god opbakning fra medlemmerne, 41 medlemmer ud af 49 var mødt, hvilket må siges at være god opbakning til bestyrelsen.
Aftenen startede kl. 18.30 med Mariannes lækre mad (kogt røget skinke, m/flødekartofler og 2 forskellige salater), til egne drikkevarer. Efterfølgende gik snakken livligt indtil den rigtige generalforsamling startede ca. kl. 19.30.
Tidspunktet blev rykket lidt frem, da alle var mødt og klar, efterfølgende blev der lidt mere tid til dansen.
Bestyrelsen havde gjort det nemt for medlemmerne, alt var godt forberedt, valg af dirigent og referent, formandens udførlige beretning, kassererens regnskab var godt forberedt, valg af bestyrelsesmedlemmer, genvalg stort set på alle poster.
Under indkomne forslag og eventuelt kom medlemmerne med flere gode indput til bestyrelsen (kan ses i referatet)
Efter at mødet var godt overstået var der tid til at komme op og for rørt benene, denne gang dog ikke til square dance, men da antallet af fremmødt passede med kvadriller, bød aftenen på Les lanciers under Helga Prehns kyndige instruktion.
Det blev til hele 3 ture inden kaffe pausen, fordi danserne var dygtige og fik ros af instruktøren.
I kaffepausen blev der serveret et par lækre små kager fra Mariannes køkken, til den medbragte kaffe.
Efter kaffepausen dansede vi igen de første 3 ture et par gange unden nævneværdig gennemgang og til megen morskab i de enkelte kvadriller. Bemærk: De sidste 2 ture tager vi en anden gang hvor vi alle er samlet.
Aftenen sluttede kl. 21.45 så der var god tid til oprydning.
Stor tak til bestyrelsen for en god og hyggelig aften og tak for det arbejde, som de gør for foreningen.

Juleafslutning 04.12.2019

Der trækkes lod om mandelgaver ------------------------------------Det er en flaske Champagne

Nej, der er to flasker -------------------------------------------------------------------------Nej der er 4 flasker Ho, Ho, Ho!!!
Så er det jul igen, så er det jul igen, ja hvor tiden flyver afsted, synes ikke det er ret længe siden, vi sidst havde juleafslutning, men hvor skal vi da være glade, for at vi stadig er friske og raske og kan danse rundt og have det hyggeligt sammen.
Har netop siddet og bl.a. set tilbage på billeder da foreningen fejrede 20 års jubilæum, ja også billeder fra for 20 år siden f.eks. år 2000 og må bare konstatere, at der faktisk er rigtig mange, som ikke er her mere. Jeg tænker her, at de ikke danser mere, men at der faktisk er en hel del, som ikke er her mere. Men når man tænker tilbage er der til gengæld rigtig mange gode minder om de enkelte. Derfor husk på vi skal være rigtig glade og taknemlige, for at vi stadig kan være sammen om vores fælles hobby og så se stort på de små ting i hverdagen, som vi kan blive irriteret over, og bare sige det lille ord ”pyt” og nyde livet!
Igen i år kunne vi samles om en rigtig hyggelig juleafslutning, som festudvalget havde arrangeret, god mad, julesange, en masse hyggelig snak, ja og lidt dans blev det da også til. Stor tak til festudvalget, en speciel tak til Jytte, som altid sørger for de festligt pyntede bord, men også en speciel tak til Irena for hendes lækre hjemmelavede æbleflæsk.
Nyd nu jeres juleferie og så ser vi frem til, at vi alle kan samles i det nye år til forhåbentlig mange gode dansetimer sammen. GOD JUL!

Amerikansk caller 01.10.2019

En danseaften med amerikansk caller er ikke hverdagskost i foreningen, normalt må I nøjes med ham den gamle til hans skrækkelige musik, men da vi for en gang skyld ikke havde levende musik til dansen sammen med en amerikansk caller, oplevede vi hvilken musik en amerikansk caller vil spille til dansen, når han skal vælge fra CD musik.
Jeg tror de fleste fik én på opleveren i den forbindelse, men techno musikken var vel nok det værste??? Dejligt at høre at I fremover ikke vil klage over den musik jeg spiller!!
Dejligt at så mange var mødt op, desværre manglede vi lige et par, for at være 5 squares.
Bob Isaacs havde mange gode og spændende danse med bl.a. Grid Squares, hvor danserne skifter fra square til square. Det vil jo altid være svært, på et fremmed sprog, at forklare så alle forstår hvad man mener, derfor gik alt heller ikke helt, som det skulle.
Dog fornemmede man, at det gik lidt bedre efter pausen, måske havde man også vænnet sig lidt mere til Bobs stemme og hans måde at instruere på. Håber i hvert fald at I synes det var en OK aften, måske bortset fra musikken.

Gåtur i Svanninge Bakker 15.09.2019
En lidt vejrmæssigt kedelig søndag morgen mødtes 21 dansere med højt humør på havnen i Faaborg.
Vi samledes herefter i halvdelen af bilerne, for derefter at køre op til P-pladsen i Svanninge bakker.
Herfra gik turen langs Øhavsstien gennem bakkerne, dog missede vi på et tidspunkt den afmærkede rute, da skiltningen var lidt mangelfuld.
Efter en lille times gåtur fandt vi en dejlig lysning i skoven, så vi kunne holde en kaffepause. Ole havde på foreningens regning indkøbt rundstykker og tilbehør og Frede gav én lille én til halsen. Mens vi holdt pausen holdt det nogenlunde tørvejr.
Vi fandt også ved hjælp af google maps vores placering i skoven, så vi kunne finde tilbage på Øhavsstien. Herfra gik turen over bakkerne mod Faaborg til den ventende æggekage.
Med udsigten over Faaborg og Horne Land kunne vi i det fjerne se nogle meget mørke regntunge skyer og det endte da også med at vi fik en kraftig regnbyge, men de fleste var forberedte med regntøj og paraplyer så da vi nåede Tre Kroner, var vi næste tørre alle sammen.
Efter ca. 3½ times dejlig gåtur i den smukke sydfynske natur havde vi fået appetit til en god øl og æggekage med masser af sprød flæsk.
På trods af vejret ikke viste sig fra den allerbedste side, så tror jeg nok at alle nød turen.

Sæsonafslutning 2018/2019 10.04.2019


Stor tak til festudvalget for en super dejlig og sjov afslutningsaften med masser af overraskelser.
Allerførst festudvalgets ”joke” med, at der kun var 34 tilmeldte, så få havde vi da aldrig før været til an afslutning, men, men det festlige festudvalg havde en joker i baghånden, de sidste 10 tilmeldte, dem skulle vi bare ikke vide noget om, det var den første overraskelse. Og for at det skulle se rigtig ud havde festudvalget med vilje ikke dækket bord til dem og de gik også rundt og diskuterede med hinanden for at det skulle se ægte ud!
Den næste overraskelse kom da vi skulle til at spise. Jytte kom med en masse undskyldninger om, at vi skulle deles om maden, for der var ikke for meget, men det passede jo heller ikke, alle fik hvad de kunne spise og der var endda salat og kartofler i overskud.
Den tredje overraskelse, der var lavet et sanghæfte med en masse dejlige sange i, som vi troede vi skulle synge, men her fik vi at vide, at det var et nyt de havde lavet og det skulle genbruges, så vi fik kun lov til at synge nogle enkelte af dem, de sidste skal vi nok synge til afslutningen i 2020, så glæd jer kære dansere, det bliver også hyggeligt.
Den fjerde overraskelse. Efter den gode mad og en swing om, kom igen en overraskelse. Der var is til dessert!! Jytte fortalte at der var fløde-, chokolade-, annannas- og flere andre slags is, men det viste sig, at det igen var en joke, for det hele var jo blandet sammen i samme is, jamen, jamen, det festudvalg de er så fulde af fis!
Endnu en overraskelse kom da vi skulle drikke kaffe, Jytte havde bagt kager og der var masser af kage, selvom kagerne blev skåret over, ja de kan det der med de små tricks.
Den sidste overraskelse og noget helt nyt var, at i stedet for at sidde ned og synge den sidste sang, nej, nej den gik ikke, bare op og stå ud på gulvet, så vi kunne se hinanden og få den fulde udblæsning og masser af luft til at synge den sidste aftensang.
Endelig skal da også nævnes, at jeg selv forsøgte at calle en square uden gennemgang, det skulle også være en overraskelse, men det lykkedes bare ikke, STORT ØV!!!
Med disse ord ønsker jeg, at sige jer alle tak for en super hyggelig sæson. Håber vi alle får en rigtig god sommer med masser af sol og varme.
Håber at vi alle kan samles igen i september. Om det så bliver som ét hold eller hvad, det er op til jer og bestyrelsen at finde ud af. Det bliver nok svært at stille alle tilfreds, men jeg håber, at når der nu er taget hånd om det allerede nu og der kommer en afklaring inden juni, at man hver især kan få det passet ind så vi igen kan mødes og få nogle hyggelige dansetimer sammen i sæson 2019/2020.
GOD SOMMER OG PAS PÅ JER SELV!!

Mad, sang, musik og dans i Skallebølle 08.03.2019Så er der ved at være fuldt hus og maden er klar (svinemørbrad med cocktailpølser i svampesovs)

Og så har vi gang i dansen med Erni som caller og til super musik spillet af Sønderborg Contra Dance Band

Så kunne Country Dance - Vissenbjerg endnu engang byde en masse glade dansere velkommen til Dans på Tværs i Skallebølle.
Foreningens nye formand Ole Andersen havde fornøjelsen, at byde ikke mindre 96 deltagere velkommen i Skallebølle, et antal som passer til salen og aulaen i Skallebølle Kulturhus. Med nye borde og stole er det blevet et rigtig dejligt sted.
Efter formandens velkomst spillede musikerne til den første sang (Jeg ved hvor der findes en have så skøn) i det lille sanghæfte, som var lavet specielt til denne aften.
Herefter kunnne gæsterne gå til buffetbordet og forsyne sig med Mariannes lækre mad, denne gang Svinemørbrad med cocktailpølser i svampesovs, dertil petitkartofler og en lækker blandet salat og der var rigeligt til alle.
Efter spisning og masser af hyggesnak startede dansen kl. 18.55, hvor Sønderborg Contra Dance Band spillede en dejlig vals. Desværre var der ikke for mange som forsøgte sig i valsen, synd at der ikke er flere, som danser vals, det må vi gøre noget ved!!
Herefter startede den rigtige square dance og Frede lagde ud som den første caller, derefter Karin Dalager, Jens Bertelsen, Jane Qvortrup, Helga Prehn, Erni Neistrup og endelig sluttede Frede aftenen.
Undervejs blev der naturligvis holdt kaffepause, hvor der blev serveret små lækre jordbærtærter og mini romkugler til den medbragte kaffe.
I kaffepausen blev der også sunket et par sange fra sanghæftet (Det er godt at se dig og Den spillemand snapped fiolen fra væg)
Aftenen sluttede som sædvanlig med en aftensang (Fred hviler over land og by) samt en tak til musikere, callere og alle fremmødte med ønsket at komme godt hjem og vi ses en anden gang.
En stor tak til bestyrelsen for et hyggeligt arrangement og med det fremmødte antal, salens og aulaens størrelse, må vi nok desværre sætte begrænsning på fremover til maks. 100 personer, hvis ikke vi vil ødelægge en god succesaften!!
Til slut tak til alle for jeres medvirken til, at Dans på Tværs i Skallebølle er blevet en aften man glæder sig til og et sted hvor man hygger sig!!

Juleafslutning 04.12.2018Som sædvanlig var Jyttes borddækning bare i perfekt julestemning


44 dansere i festlig julestemning

Frede får overrakt julegaver fra både danserne og foreningen

Og selvfølge blev der også danset til Helgas og Fredes calling

Efter et spændende efterår med en sæsonstart og fem nye dansere (desværre også nogle enkelte, som af den ene eller anden årsag, har været lidt fraværende gennem efteråret, men som vi glæder os til at se efter jul) og hvor vores forening kunne fejre 30 års jubilæum med stor succes, så blev det endelig jul og tid til den årlige hyggelige juleafslutning.
Desværre var festudvalget ikke i det bedste julehumør p.g.a. dødsfald i den nærmeste familie, men trods det gennemførte de julehyggen for alle vi andre og det siger vi dem stor tak for.
Tak til alle jer dansere for en god efterårssæson, tak for jeres altid gode humør og drillerier.
Stor tak til alle for juleafslutningsgaverne både jer dansere og bestyrelsen.
Det blev lidt hektisk sidst på aftenen i tirsdags, da det lige pludselig skulle gå stærkt med at få pakket sammen, fordi pedellen kom lidt før end beregnet, så derfor fik jeg ikke sagt ordentlig farvel til alle og ønsket jer en god jul og et godt nytår, det være hermed gjort.
Nu må I have en rigtig god juleferie og så glæder jeg mig til, vi ses igen den 8. og den 09. januar 2019. Måske ses vi også til JULEBAL I BALLE den 28.dec.
Tak for et godt 2018!

30 års jubilæumsbal på Tommerup Efterskole 27.10.2018Opstillingsholdet er igang og næsten klar.

Den medbragte frokost indtages og fællessang og velkomst i foredragssalen.

30 års jubilarerne Preben, Edith, Johannes, Margit og Frede får overrakt gaver af formanden Ingrid, derefter starter dansen i hallen.

Mariannes kagebuffet og derefter dans

Mariannes festbuffet og aftendans.

English Contra Dance Band, sidste dans og Frede takker opstillingsholdet fra venstre Sonja, Ole, Kaj, Ellen, Svend Åge, Irena, Jytte, Ole, Ulla, Svend, Edith og Johannes.

30 år med square dance i Vissenbjerg, ja det er da helt godt gået og der er heldigvis stadig gang i den og vi er stadig en af de største foreninger.
Stor tak til alle vore medlemmer, som bakkede op omkring foreningens festdag, tak til bestyrelsen, tak til alle hjælpere på dagen med opstilling og oprydning, tak til callerne for mange gode danse med passende sværhed, tak til ECDB, som var kørt den lange vej fra England og ikke mindst stor tak til alle vore gæster.
Jeg vil ikke sige så meget andet end at jeg synes det var en fantastisk god dag og en super tilslutning, som vi kun kan være tilfredse med. De efterfølgende hilsner taler for sig selv.
Vi vil sige tak for en dejlig dag med gode danse, godt humør, lækre kager og meget dejlig mad.
Mange tak herfra – det var et rigtig fint arrangement.
En fantastisk god dag. Tænk på om ikke det kunne blive en trend i de næste par år.
Tusinde tak for en herlig dansedag ovre hos jer i Vissenbjerg. Lena og jeg syntes begge vi havde en fortræffelig dag hos jer og alle de dejlige mennesker omkring jer. Og sikke en dansefest og opbakning fra danserne til jeres jubilæum. Der blev da virkelig kræset om os, skal vi da virkelig love for. Herligt, tak for det.
Til ALLE der har været med til at tage initiativ / planlægge / arrangere / og med praktisk arbejde gennemføre og afvikle Jubilæumsarrangementet i lørdags: TAK for en meget flot, hyggelig og rigtig god dansedag. Vi var også lige så “brugte” som for år tilbage, selvom vi kun havde danset 1/3 af hvad vi gjorde i starten af nullerne. Det må være noget med indendørsklimaet der ikke er så optimalt mere. Kan simpelthen ikke finde andre forklaringer, ha ha... Nå, vi skal være glade for at vi stadig kan danse med. Til 35 års jubilæet i 2023 kan I nøjes med et 6 timers arrangement..
Tusind tak for sidst. En super dag og et super arrangement. Alle vores dansere, der var med, har sagt det samme til mig, og det er hermed videregivet. Hils din gruppe og sig tak.
Kathy Anderson: I saw on Facebook that Tommerup was a big success. I wish I could have been there!
Tusind tak for en dejlig dag, som vi nød i fulde drag – vi blev fyldt op med både gode oplevelser og masser af god mad!

Silkeborg Konvent 25. - 27.05.2018
Billeder fra rum og inventar på Rosenholm Slot

Dans i riddersalen på Rosenholm Slot

Solnedgang over Silkeborg og dans i Lunden

Frokost hos Mette's B&B, Dans i Lunden og billede af deltagerne fra Vissenbjerg 2018

Ja, I undrer jer måske over billederne, men her er forklaringen: Silkeborg konventet blev for flere af os og af flere grunde en helt anderledes oplevelse end de foregående år.
For det første var det tredivte gang Margit og jeg deltog i Silkeborg og for det næste gik turen IKKE til Gudenåens Camping i hytter og campingvogne med fælles samlingstelt, som vi plejer. Årsag! Der var et stort musikstævne i Silkeborg og Indelukket og campingfatter syntes vi skulle finde et andet sted, hvis vi ville have nattero.
Det fandt vi hos Mette og Bruno's skønne B&B i Engesvang, ok der var lidt længere transporttid ind til Silkeborg, men alle var enige om, at det kunne vi godt leve med. Vi, det vil sige 17 dansere, fik simpelt hen lov til at overtage Mette's B&B i de dage.
Vi var indlogeret i nogle lækre værelser med eget badeværelse, dejlige senge med boxmadrasser, fjernsyn, køleskab, gratis vand, slik og frugt. (Ja det var væsentlig bedre end det, jeg dagen efter blev indlogeret i på Årslev Kro ved Århus).
Mette's B&B ligger tæt på Engesvang i stille og rolige omgivelser ude midt i en skov, hvor Bruno dyrker juletræer. Efter den oplevelse var alle enige om, at det var slut med campinglivet og vi har derfor allerede nu booked samtlige værelser hos Mette til næste år.
Da de fleste af os nu så godt og vel er nået pensionsalderen, var der flere, som havde booked en ekstra overnatning og ankom allerede torsdag. Bl.a. Else-Marie og Jens, Irena og Svend Åge havde taget cyklerne med og tog på cykelture både torsdag og fredag. Britt og Knud Erik ankom torsdag eftermiddag og brugte fredagen i Silkeborg til sightseeing.
Vi, Margit og Frede, og nu kommer forklaringen på billederne, var inviteret sammen med ca. 50 andre dansere, til at deltage i "Dans på Slottet", hvilket foregik på Rosenholm Slot. Luffe og Birgitte som har kontakt til ejerne af slottet havde sammen med "vennerne af Rosenholm" fået lov til at låne slottet til en eftermiddag med dans.
Vi skulle ankomme kl. 12.00 og spiste så vores medbragte klemmer, derefter var der rundvisning på slottet og efterfølgende dans i riddersalen indtil kl. 17.00. Vi var forskellige callere, som havde taget et par danse med og English Contra Dance Band spillede til. (de skulle spille til konventet i weekenden)
Det var en super sjov oplevelse også når man tænker tilbage på hvad der ellers er blevet danset i den gamle riddersal, det var nok ikke square dance, meen måske noget lignende?? Da det var slut på Rosenholm kørte vi også til Engesvang og sluttede os til dem der var ankommet tidligere. Fredag kørte vi en tur rundt i omegnen af Silkeborg.
Selve Silkeborg konventet startede fredag aften kl. 20.00 med bal, som det plejer. I år var der 10 flere tilmeldte end sidste år, hvilket må siges at være positivt, i alt 105.
Gaye Fifer var den amerikanske caller, jeg mener hun også var i Silkeborg i 2016, en meget sød og behagelig caller. Musikken blev leveret af ECDB, Reel of Two og Reel of Three og som sædvanlig kan vi ikke få ret meget bedre musik.
Efter nogle skønne dage i Silkeborg med dans, cykling, afslapning, god mad, rigtig hyggeligt samvær og indlogering et dejligt sted, skiltes vi søndag og alle var enige om, at næste år 2019 samles vi igen i Silkeborg/Engesvang. Indtil videre har vi booked alle værelser hos Mette fra torsdag, den 09.05. - 12.05.2019 og så er det inkl. morgenmad!!!!
Mette har plads til 12 personer i 3 store 4 mands værelser med en dobb. seng og 2 enkelt senge samt 10 personer i 5 dobbelt værelser med dobb. seng. Alle værelser er med eget badeværelser, så har du lyst til at være med næste år så kontakt Frede for nærmere info.
OBS! Hvis nogen har brug for adressen til overnatning i løbet af sommeren så tjek www.hedegaarden.net

Fælles Forårsafslutning 17.04.2018


Efter en lang og kold vinter er det endelig blevet forår og dermed også tiden hvor vi slutter sæsonen med square dance.
Festudvalget havde inviteret til fælles forårsafslutning og som sædvanlig var der pyntet op med Jyttes kreationer af blomster, lys og servietter, som bare matcher, det er super flot og hyggeligt og meget indbydende.
Maden kom igen fra Kokken og Jomfruen og var som altid lækker og nok af det. (Kan forøvrigt godt forstå hun stadig er jomfru, har vel ikke tid til andet, når hun altid har travlt med kødgryderne)
Ole bød velkommen og mente, at alle skulle stå lige så tidligt op, som ham og gå ud i naturen og nyde de lyse morgener, hvor rådyrene kommer frem.
Festudvalget havde også lavet et sanghæfte med diverse forårssange.
Efter en lækker spisning og en masse snak, kom der gang i dansen. Vi har nu hele 3 callere i foreningen, så vi fik et dejligt miks af både danse og callere i løbet af aftenen, tak til Ingrid og Jens for jeres bidrag.
I kaffepausen fik Frede overrakt en pengegave indsamlet fra alle medlemmer og en fra bestyrelsen, tusind tak for begge gaver.
Aftenen sluttede kl. 22.00 med en tak for i aften, en god sæson, tak til festudvalget for en hyggelig aften, ønsket om en god sommer og en påmindelse om at melde sig til efterårets 30 års jubilæum.
Tak for sæson 2017/2018!

Dans på Tværs 09.03.2018

Først var vi lidt bekymrede, da vi måtte konstatere at ca. 14 dage før sidste tilmelding var kun ganske få tilmeldt til denne aftens dans på tværs, men heldigvis kom tilmeldingerne i en sand strøm indtil sidste tilmeldingsfrist.
Sidste tilmelding var den 04.03. og da havde 85 dansere tilmeldt sig, så det tegnede til en super aften med fuldt hus.
Som tidligere startede aftenen med velkomst og en fællessang, denne gang "Sneflokke kommer vrimlende" men hvis man så på vejret havde "Når vinteren rinder i grøft og i grav" nok været mere passende.
Marianne havde igen lavet en lækker hovedret "Hakkebøf m/løg, rødbeder, bl. salat, kartofler og en rigtig god sovs" hvilket var meget populært og alle fik hvad de kunne spise.
Til kaffe havde Marianne lavet en superlækker mini flødebolle på kransekagebund samt et lækkert stykke kransekage, lidt men super lækkert.
Til aftenen havde 6 callere meldt sig og CC Discount Band spillede som sædvanlig rigtig dejlig musik, de bliver bare bedre og bedre.
Til aftenen kom danserne langvejs fra, bl.a. Æbeltoft, Randers, Vejle, Sønderborg, Åbenrå, Sjælland og flere steder på Fyn, dejligt at vi kan samle så mange til en hyggelig danseaften med god mad, levende musik og sang.
I kaffepausen blev der sunget 2 sange "Den lille Anemone" og "Hver gang du smiler lidt til mig" og aftenen sluttede med sangen "Nu går solen sin vej", en tak til medvirkende callere, en tak til musikere og en tak til alle, som var kommet fra nær og fjern, med et ønske om at alle kom godt hjem.
I kaffepausen blev det også offentlig gjort, at næste dans på tværs bliver udvidet og afholdt som foreningens 30 års jubilæum lørdag, den 27. oktober 2018.

Generalforsamling 07.02.2018


Bent for overrakt en gave for veludført formandsjob.Så gik der atter et år og der var indkaldt til den årlige generalforsamling. Vanen tro startede aftenen med fællesspisning.
Marianne serverede denne gang iflg formanden indbagt "kalve"mørbrad med grønsager, kartofler en rigtig god sovs. Desværre findes der ingen billeder af denne lækre "kalve"mørbrad, så I må nøjes med at billede af Marianne, hvor hun smiler lidt overbærende af formanden.
Som sædvanlig og som billederne viser, var der god opbakning og man fornemmer, at medlemmerne også kommer for at få en hyggelig aften.
Efter spisningen startede den ordinære generalforsamling kl. 20.00 - referat og formandens beretning kan ses under medlemsnyt.
Da generalforsamlingen var vel overstået havde Marianne bagt en lækker kage til den medbragte kaffe.
Aftenen sluttede med at alle kom på gulvet og lige fik rørt benene i et par danse inden vi sluttede kl. 22.00